Vak Helikon-tex DIRT BAG ČERNÝ

HT AC-DTB-NL-01
7328
5908218750111

Při jakémkoli dobrodružství v přírodě je téměř nemožné nevytvořit odpad a jako opravdový milovník přírody určitě nechcete ponechat odpadky na místě. My v Helikon-Tex® také milujeme přírodu a právě proto jsme se rozhodli vytvořit toto jednoduché řešení - skutečně hermetický pytel, do kterého můžete vždy uložit svůj odpad, včetně špinavých nebo mastných plechovek, zbytků jídla a podobně

247 Kč
Počet
Skladem


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 299 Kč

Při jakémkoli dobrodružství v přírodě je téměř nemožné nevytvořit odpad a jako opravdový milovník přírody určitě nechcete ponechat odpadky na místě. My v Helikon-Tex® také milujeme přírodu a právě proto jsme se rozhodli vytvořit toto jednoduché řešení - skutečně hermetický pytel, do kterého můžete vždy uložit svůj odpad, včetně špinavých nebo mastných plechovek, zbytků jídla a podobně. Tyto nečistoty neprosáknou skrze pytel a neznečistí zbytek vašeho vybavení.

Pytel je vyroben z lehkého, potaženého materiálu s lepenými švy a rolovací vrch pytle je jednoduchý, ale zároveň bezpečný uzávěr. Tento praktický pytel je nezbytnou součástí výbavy pro každého, kdo dbá na naši planetu.

Váha tohoto pytle je pouhých 58 gramů a jeho rozměry činí 50 x 25,5 x 7,5 cm, což z něj činí snadno přenosný a praktický doplněk pro každého milovníka přírody.

HT AC-DTB-NL-01

Parametry

Objem v litrech
10
Barvy / maskování
Černá

16 dalších produktů ve stejné kategorii: