Vak lodní DRY BAG 20 L ČERNÝ

MR PTH036
7553
8594500159235

Kvalitní a multifunkční dvacetilitrový nepromokavý vak od renomovaného výrobce PATHFINDER nejen splní očekávání outdoorových nadšenců, ale překoná je. Díky svým unikátním vlastnostem je ideálním společníkem pro všechny, kteří se pohybují v náročných podmínkách a potřebují mít svou výbavu v bezpečí.

769 Kč
Počet
Skladem v centrálním skladu


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 930 Kč

Nepromokavý vak o objemu 20 litrů je ideální společník pro všechny venkovní dobrodružství. Vyrobený z odolného 500D PVC, tento pytel nabízí vynikající ochranu proti vlhkosti, dešti a sněhu, a zajistí, že vaše vybavení zůstane suché a bezpečné.

Klíčové vlastnosti:

  • Nepromokavá Konstrukce: Ochrana proti vodě a nečistotám díky použití 500D PVC materiálu.
  • Univerzální Využití: Perfektní pro vodácké výpravy, kempování, trekování a další outdoorové aktivity. Použití jako nepromokavá podložka možné.
  • Nastavitelný Popruh s Karabinami: Délka 62 - 111,5 cm (včetně karabin) umožňuje různé možnosti nošení a připevnění. Popruh lze připnout k člunu, kanoe, lodi nebo zavěsit na větev.
  • Snadné Uzavírání: Zarolování a plastová přezka pro rychlé a spolehlivé uzavření.
  • Specifikace: Objem 20 litrů, hmotnost 340 g.

Tento nepromokavý vak je nezbytným příslušenstvím pro každého, kdo hledá spolehlivou ochranu vybavení před vlhkostí. Jeho odolná konstrukce, univerzální využití a praktický design jej činí perfektní volbou pro různorodé venkovní aktivity. Vyberte si tento nepromokavý vak a užijte si bezstarostné dobrodružství ve venkovních podmínkách!

MR PTH036

Parametry

Hmotnost (g)
345
Objem v litrech
20
Barvy / maskování
Černá

16 dalších produktů ve stejné kategorii: